skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Kundeanmeldelser

98% vil anbefale os til andre!
Høj tilfredshedsscore baseret på mere end 200 kundeanmeldelser
Aliciaatje B.
Aliciaatje B.
Really good quality and very professional workers here. Definitely gonna come here again when I need translation. Thanks a lot!
Klaus Hedegaard
Klaus Hedegaard
Jeg bestilte en hasteoversættelse á ca. 4000 ord til levering dagen efter. Nick afstemte spørgsmål i de sene aftentimer og dagen efter kl. 12 sharp lå oversættelsen i min indbakke. Det har i styr på, derfor en varm anbefaling herfra!
Joost van der Waal
Joost van der Waal
Excellent job from eTranslate. The job was urgent and we got this settled within a few hours. Such superior service is a rare sight here in Netherlands
Karsten Lindø
Karsten Lindø
Vi benytter mange tekniske begreber i vores dokumentation og rapportering af systemerne. eTranslate formåede at løse opgaven hurtigt og i samspil med jeres dygtige team fik vi også optimeret den oprindelige tekst. Vores Documentation Specialist var meget tilfreds. Venlig hilsen Karsten
Maria Damgaard
Maria Damgaard
Vi er meget tilfredse med oversættelsen af vores User Guides. Der blev stillet både relevante og kritiske spørgsmål undervejs. eTranslate er et levende eksempel på, at en oversættelse ikke blot er en oversættelse, men en opgave der kræver at fagligheden prioriteres.
Heidi Lund
Heidi Lund
Super hurtig oversættelse. Rigtig god kontakt med Frederik.Et firma jeg absolut vil anbefale andre at bruge. Man bliver opdateret hvor langt ens oversættelse er i systemet, både telefonisk og på mail.Rigtig god kvalitet på oversættelserne.
Jakob Jensen
Jakob Jensen
Fremragende service, som andre også skriver. Jeg kan kun tilslutte mig flokken og være enig. Vi stod med en række tekniske dokumenter til vores udstyr, da tilsynet har været efter os et par gange. Vi indhentede 4 tilbud, 2 svarede aldrig og så lå eTranslate side om side med en anden leverandør, men vi følte os absolut i sikreste hænder hos jer. Keep up the good work
yvonne svendsen
yvonne svendsen
Tak for en professionel behandling af min sag. Jeg er meget tilfreds og bruger jer gerne igen
Trine Johansen
Trine Johansen
Rigtig fin oversættelse af vores brochurer inden vi skulle på messe. Der var en lille tekst i et billede som ikke var oversat, men det klarede vi hurtigt selv. Alt i alt, godt stykke arbejde!
Olga Lemoine
Olga Lemoine
A good communication and service. Quick delivery. High quality. We recommend eTranslate.dk
Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo