skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Kundeanmeldelser

98% vil anbefale os til andre!
Høj tilfredshedsscore baseret på mere end 200 kundeanmeldelser
Trine Johansen
Trine Johansen
Rigtig fin oversættelse af vores brochurer inden vi skulle på messe. Der var en lille tekst i et billede som ikke var oversat, men det klarede vi hurtigt selv. Alt i alt, godt stykke arbejde!
Aliciaatje B.
Aliciaatje B.
Really good quality and very professional workers here. Definitely gonna come here again when I need translation. Thanks a lot!
Maria Damgaard
Maria Damgaard
Vi er meget tilfredse med oversættelsen af vores User Guides. Der blev stillet både relevante og kritiske spørgsmål undervejs. eTranslate er et levende eksempel på, at en oversættelse ikke blot er en oversættelse, men en opgave der kræver at fagligheden prioriteres.
Klaus Hedegaard
Klaus Hedegaard
Jeg bestilte en hasteoversættelse á ca. 4000 ord til levering dagen efter. Nick afstemte spørgsmål i de sene aftentimer og dagen efter kl. 12 sharp lå oversættelsen i min indbakke. Det har i styr på, derfor en varm anbefaling herfra!
yvonne svendsen
yvonne svendsen
Tak for en professionel behandling af min sag. Jeg er meget tilfreds og bruger jer gerne igen
Lonie Hjort
Lonie Hjort
Hurtig og meget fin oversættelse af kontrakt med juridisk indhold. Jeg oplevede at der blev tænkt over indhold og sat spørgsmåltegn samt forslag, hvor oversættelsen kunne give anledning til tvivl.
Heidi Lund
Heidi Lund
Super hurtig oversættelse. Rigtig god kontakt med Frederik.Et firma jeg absolut vil anbefale andre at bruge. Man bliver opdateret hvor langt ens oversættelse er i systemet, både telefonisk og på mail.Rigtig god kvalitet på oversættelserne.
Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo