skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.
Hurtig levering
Kvalitetsgaranti
98% tilfredshed
28 års erfaring

Oversættelsesbureau

eTranslate er et professionelt oversættelsesbureau, der garanterer jer; hurtige, præcise og kvalitetsikrede oversættelser. Vi har de bedste oversættere ansat til at løse jeres opgave, på den tid, og efter den hensigt I ønsker. I kan derfor altid regne med et målrettet og fejlfrit resultat.

Hvis I vil have et uforpligtende tilbud på en oversættelse, er I velkomne til at udfylde blanketten her, så vender vi tilbage med et tilbud der matcher jeres krav.   

Hvorfor vælge eTranslate som oversættelsesbureau?

Hos Etranslate har vi 28 års erfaring som oversættelsesbureau. Det gør, at vi har den rette ekspertise til at finde den perfekte oversætter til jeres specifikke opgave.  Vi har erfaring indenfor flere forskellige brancher, så der med garanti findes en oversætter med de rette kompetencer, til at oversætte jeres tekster. Se hvilke brancher vi har erfaring med her.

Et oversættelsesbureau I kan regne med ✓

Vi ved, hvor vigtigt det er, at de aftalte deadlines bliver overholdt og prioriteret. Især i brancher hvor kontrakter skal underskrives, manualer skal sendes videre og hjemmesider skal gå i luften. Du kan altid regne med, at vi holder de deadlines, vi i fællesskab har aftalt.    

Oversættere med de rette kompetencer ✓

For at sikre jer et præcist og fejlfrit resultat, oversætter vores ansatte kun til deres modersmål. Det betyder, at oversættelserne hverken mister kontekst eller betydning, og bibeholder både forståelsen og det naturlige sprog. Vores oversættere har alle flere års erhvervserfaring og relevante kandidatgrader. Derudover er de brancheeksperter, hvilket betyder at tekster med fagtermer, bliver oversat korrekt.

Oversættelsesbureau med fokus på kvalitet ✓

Hos Etranslate har vi særligt fokus på, at vores oversættelser altid skal være af kvalitet, uanset omstændighederne. Selvom det er en hasteoversættelse, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten eller forståelsen af teksten.  

Skræddersyede løsninger til jeres behov

Vi laver ofte projektbaserede og store løsninger til virksomheder, hvilket betyder, at vores opgaver ikke altid ligner hinanden. Derfor er det også vigtigt, at I føler, at jeres pris matcher det stykke arbejde I skal have udført. Det gør også, at I som kunde føler jer set og ikke bare den næste i køen.

Hvis du vil vide mere, eller har spørgsmål til en opgave vi potentielt skal løse for jer, er I mere end velkommen til at ringe på tlf. 50 57 08 70, eller sende en mail til info@etranslate.dk. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan, med et uforpligtende tilbud.   

Hvilke former for oversættelse kan vi tilbyde?

Med mange år i branchen, har vi haft alle tænkelige opgaver til oversættelse. Der er derfor ikke den type tekst vi ikke kan oversætte. Vi oversætter alt, lige fra dåbsattester til hjemmesider, og har oversættere ansat der har speciale inden for hver type oversættelse.    

Dét kan vi tilbyde dig:

Brug for en professionel hasteoversættelse?

Man ved ikke altid på forhånd, at man har brug for oversættelse af en tekst. Det kan være et behov der pludselig opstår, hvilket vi hos Etranslate godt er klar over. Derfor tilbyder vi at haste oversætte, hvad end I har brug for.

Det giver jer mulighed for at arbejde langt mere fleksibelt, hvilket i nogle brancher kan være nødvendigt.

Har jeres virksomhed ofte brug for oversættelser?

Har du eller dit firma, tekster eller dokumenter der ofte skal oversættes? Hos e-Translate har vi stor erfaring med at indgå samarbejder med virksomheder, hvis daglige rutiner indebærer, at der er behov for oversættelse. Enten internt i virksomheden, eller til diverse kunder rundt i verden.

Læs her om vores case med Dansk Magisterforening

Som virksomhed skal I derfor heller ikke tøve, hvis I har brug for en aftale der sikrer, at I kan kommunikere jeres værdier og budskaber ud, hver gang.

Skræddersyede sprogløsninger for en periode

Står din virksomhed i en situation, hvor der er behov for at få flere af firmaets dokumenter eller tekster oversat, står vi også til rådighed. Vi har stor erfaring med hurtigt at få stablet et stærkt team sammen, der er perfekte til de oversættelser I har brug for. Det kan være, at I skal udvide globalt, eller har nye tiltag der skal stables på benene, og derfor har brug for hjælp til oversættelse i en bestemt periode.   

Hvordan får I et uforpligtende tilbud?

I vores kontaktformular, kan du vedhæfte den eller de filer du gerne vil have oversat, samt angive hvilket sprog de skal oversættes til. Derefter vender vi tilbage så hurtigt som muligt, med en pris på det stykke arbejde der skal udføres. Klik her for at gå direkte videre til vores kontaktformular.

Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid