skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Vi oversætter dit udbudsmateriale professionelt

Hos eTranslate er vi specialister i oversættelse af udbudsmateriale, heriblandt projekt-/arbejdsbeskrivelser, tilbudslister og udbudsbreve. Vi oversætter alt lige fra teknisk fagligt materiale til medicinal-relateret indhold. Vi skræddersyr løsningen til dit behov og med 28 års erfaring i branchen garanterer vi et knivskarpt resultat.
Hurtig levering
Kvalitetsgaranti
98% tilfredshed
28 års erfaring

Øje for kvalitet og præcision

eTranslate er din erfarne sprogpartner, der sikrer kvalitetsoversættelse af udbudsmateriale, der er kendetegnet af professionalisme, høj faglighed og øje for detaljen. Vores team af højtuddannede, emnestærke specialister står klar til at håndtere oversættelsesprocessen på den meste effektive måde og til at levere et skræddersyet resultat af højeste kvalitet – vel at mærke til en konkurrencedygtig pris og levering inden for aftalte deadline.

28 års anciennitet og brancheerfaring

Vi tilbyder professionel oversættelse af udbudsmateriale på tværs af en lang række brancher og inden for mere end 80 sprogkombinationer. Vi stræber efter, at I som ordregiver eller primær leverandør ender med at finde netop den assistance, I er på udkig efter, og opnår et slutresultat, alle kan være tilfredse med.

Her kan I se de mange tilfredse kunder, vi har hjulpet med blandt andet professionel oversættelse af fagligt materiale til udbud i løbet af vores mange års tilstedeværelse i oversættelsesbranchen.

Multikulturel kommunikation

Skal udbudsmaterialet videreformidles til samarbejdspartnere eller aktører i andre markeder? eller skal dele af materialet viderekommunikeres til en udenlandsk underleverandør? Uanset virksomhedens behov, så er det naturligvis afgørende, at udbudsmateriale er oversat knivskarp med anvendelse af den korrekte terminologi, så oversættelsen på nøjagtig vis afspejler budskabet uden risiko for misforståelser.

Vi har i mere end 28 år hjulpet virksomheder med at overkomme sprogbarrierer og kulturel sprogforståelse inden for en lang række brancher, hvor der stilles høje krav til forståelse og formidling af fagområdet – med andre ord mestrer vi denne disciplin og du kan trygt overlade projektet til vores dygtige team.

Få et uforpligtende tilbud

Hvorfor vælge eTranslate…

Vælger I eTranslate som jeres samarbejdspartner til oversættelse af udbudsmateriale, kan I forvente:

1. Høj kvalitet

Det er selvfølgelig centralt, at alt fra udbudsbetingelser til kontrakt kommunikeres til potentielle leverandører og andre involverede parter på forståelig og præcis vis, så udbudsprocessen og projektet som sådan når tilfredsstillende i mål. Oversættelse af høj kvalitet, hvor det oprindelige budskab tydeligt viderebringes, og hvor risikoen for fejltolkning er helt elimineret, er således afgørende, og netop dét tilbyder vi hos eTranslate.

Vores netværk af professionelle oversættere har alle dybtgående kendskab til deres fokussprog- og branche samt en relevant kandidatgrad eller tilsvarende, og vi håndplukker de rette specialister til oversættelsen af netop jeres materiale. Det sikrer blandt andet, at sprogbrug og terminologi, ligegyldigt teknisk sværhedsgrad, anvendes konsekvent og svarer til de standarder, der kendes fra den givne branche, og at udbudsmaterialet således på optimal vis bliver forstået af og engagerer det ønskede publikum.

2. Bredt udvalg

Navigerer du inden for bygge- og anlægsbranchen, jern- og maskinindustrien, energisektoren eller noget helt fjerde? Er du på udkig efter leverandører i nabolandet eller på den anden side af kloden? Ligegyldigt hvilket fagområde jeres materiale henvender sig til, og uanset hvilket marked, der skal kommunikeres til, så står vi klar til at assistere.

Hos eTranslate tilbyder vi oversættelse af alle dele af udbudsmaterialet til flere end 80 sprog og på tværs af alle brancher. På den måde kan I opfatte os som jeres faste samarbejdspartner og “one-stop shop” i forbindelse med oversættelse af udbudsmateriale, uanset hvad det aktuelle behov mere præcist måtte dreje sig om.

3. Professionelt samarbejde

Med en lang række andre ting at forholde sig til under udbudsprocessen kan oversættelse måske synes en mindre vigtig detalje. Der er dog ingen vej udenom den professionelle og præcise kommunikation, hvis man ønsker at engagere de rigtige samarbejdspartnere, undgå misforståelser og sikre et stærkt samlet projekt.

Et samarbejde med eTranslate i forbindelse med oversættelse af jeres udbudsmateriale betyder, at I overlader et ellers let overset, men afgørende element til en ansvarlig partner. Vores hovedfokus er professionel oversættelse af højeste kvalitet, men ikke nok med det; vi sætter samtidig en ære i at skabe et så menings- og tillidsfuldt samarbejde som muligt. Det sørger vi for med en gennemskuelig proces fra start til slut.

28 år i branchen har givet os stor erfaring i afvikling af succesfulde oversættelsesprojekter, der forløber trygt og effektivt for alle involverede. Projektet tildeles blandt andet en fast projektleder, der har ansvaret for at skræddersy løsningen til kundens behov. Vores store erfaring og effektive processer gør os samtidig i stand til at tilbyde oversættelse af udbudsmateriale til attraktive priser og med hurtig levering.

Lad os tage en snak?

Vi ser frem til at hjælpe jer med professionel oversættelse af udbudsmaterialet og bidrage til et vellykket projekt, kendetegnet af klar og effektiv kommunikation.

Ønsker du at høre nærmere om vores services eller modtage et uforpligtende tilbud? Så er du mere end velkommen til give os et kald på tlf. 50 57 08 70 eller sende os en mail på info@etranslate.dk.

Få et uforpligtende tilbud
Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo