skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Oversættelse af website

Herlufsholm ønskede at få oversat deres hjemmeside fra dansk til engelsk for at imødekomme internationale studerende. I den forbindelse håndterede eTranslate oversættelse af deres hjemmeside.

Kunden

Herlufsholm blev grundlagt i 1565 af Herluf Trolle og hans hustru Birgitte Gøye, der ønskede at skabe en skole for egnede og motiverede unge mennesker. Skolen er i dag Danmarks største kostskole og tilbyder foruden 6. klasse til 3.g også en international grundskole og den internationale IB Diploma. Herlufsholm har ca. 645 elever, hvoraf de 287 er kostelever.

Udfordringen

Herlufsholm ønsker at få oversat deres hjemmeside fra dansk til engelsk for at imødekomme internationale studerende samt deres familier bosat i udlandet, som ikke har dansk som deres modersmål. Derudover er Herlufsholms engelske hjemmeside vokset i popularitet henover det seneste år, og der har derfor været behov for at få oversat en lang række af informationer i forbindelse med redesignet af deres hjemmeside inden for en kort deadline. Slutteligt skal hjemmesiden interagere med de besøgende uden bekymring for misforståelser for at sikre en god brugeroplevelse.

Løsningen

Ved hjælp af eTranslate’s brede netværk af professionelle modersmåloversættere blev den rette oversætter håndplukket til projektet. Inden for aftalte deadline blev websitet fejlfrit oversat til engelsk for at kunne imødekomme de internationale studerende samt familier bosat i udlandet. For at sikre en oversættelse af højeste kvalitet blev teksterne læst igennem af en af vores validerede professionelle korrekturlæsere med en kandidatgrad inden for sprog og kommunikation.