skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Står du med en hastesag?

Vi hjælper dig med din hasteoversættelse, når tiden er knap.
Hurtig levering
Kvalitetsgaranti
98% tilfredshed
28 års erfaring

HASTEOVERSÆTTELSE – NÅR DEADLINEN ER KORT

Er du på udkig efter et kvalitetsbevidst oversættelsesbureau, som kan levere en hasteoversættelse med en kort leveringstid? Så tøv ikke med at kontakte eTranslate. Vi har mere end 28 års erfaring med professionel oversættelse, og vi kan levere oversættelser på mere end 80 forskellige sprog,

Kontakt os på 50 570 870, eller skriv til os via en af vores kontaktformularer – så vil vi besvare din forespørgsel hurtigst muligt. Når vi har modtaget din bestilling, vil du inden for kort tid modtage oversættelsen på det valgte sprog.

Hasteoversættelse uden kvalitetskompromis

Vælger du eTranslate som din leverandør af hasteoversættelse, behøver du ikke at frygte for, at kvaliteten lider under den hurtige levering, eller at du misser en deadline på grund af lidt for høje kvalitetskrav.

Hos eTranslate har vi en vision om at blive din foretrukne leverandør af professionelle oversættelser. Derfor samarbejder vi udelukkende med de dygtigste oversættere. Dermed er du altid sikret en kompromisløs kvalitet – også selvom tiden er knap.

Vores brede netværk af professionelle oversættere fra hele verden gør os i stand til at levere oversættelser på sprog som engelsk, svensk, finsk, tysk, spansk, italiensk, portugisisk, hollandsk og mange flere. Du kan altså kontakte eTranslate, uanset om du har brug for en, der kan oversætte fra dansk til engelsk, eller om du skal have oversat til et mindre udbredt sprog.

Alle vores oversættere oversætter til eget modersmål, ligesom alle har kendskab til den givne branche samt nødvendig uddannelse og erfaring. Dette gør os i stand til at levere oversættelser af højeste kvalitet – hver gang.

Læs mere om vores kvalitetsgaranti – eller kontakt os på 50 570 870, og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få kommunikeret dit budskab fejlfrit til din målgruppe.

Branchespecifik oversættelse

Hver branche har sin helt egen jargon og sit eget interne fagsprog. I nogle fag er det helt afgørende, at du taler i øjenhøjde til dine kunder – for eksempel hvis du arbejder inden for hotel & restauration eller detail & service.

I andre brancher er abstraktionsniveauet meget højere. Inden for jura er terminologien for eksempel meget branchespecifik, og der må ikke være nogen diskrepans mellem ordlyd og betydning.

Det er vi meget bevidste om hos eTranslate. Derfor udvælger vi kun specialister med erfaring fra den specifikke branche. Dermed er du ikke kun sikret hurtig levering, når du bestiller en hasteoversættelse hos os – men også at tekst, sprog og tone er tilpasset til lige netop den branche, du kommunikerer inden for.

Vores oversættere er brancheeksperter med stor erfaring fra en bred vifte af industrier. Det gør os i stand til at tilbyde oversættelsesløsninger til alle brancher.

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan levere oversættelser til din branche? Se oversigten over brancher, vi oversætter for.

Dét får din virksomhed ud af at vælge eTranslate

Tiden hvor danske virksomheder kun kommunikerede på dansk er for længst forbi. I dag foregår en stor del af organisationers erhvervsmæssige korrespondancer på andre sprog – og som organisation er det alfa og omega at kunne omstille sig til kunder og samarbejdspartnere med forskellige sprogmæssige baggrunde.

Men det er langt fra alle virksomheder, der formår at tænke deres kommunikation ind i et internationalt perspektiv. Vil din virksomhed sikre jeres plads som international markedsaktør, bør I dog aldrig gå på kompromis med kvaliteten af kommunikationen til internationale kunder – heller ikke når fristen af kort.

Vælger du eTranslate som din leverandør af en hasteoversættelse, er du sikret følgende fordele:

  • Du forbedrer kundetilfredsheden
  • Du kan servicere flere kunder fra flere forskellige lande
  • Du plejer dine kunderelationer
  • Du reducerer risikoen for fejlkommunikation
  • Du øger kundetilfredsheden
  • Du opbygger et stærkt internationalt brand

Dermed øger du dine markedsandele og skaber synlige resultater på bundlinjen. Det betaler sig altså at samarbejde med et kvalitetsbevidst oversættelsesbureau som eTranslate.

Du kan læse om nogle af vores tidligere cases her. Vi har blandt andet leveret hasteoversættelse og andre oversættelsesløsninger til BMW, Dansk Magisterforening og en række øvrige virksomheder og organisationer med strenge kvalitetskrav.

Kontakt os for et tilbud på hasteoversættelse

Er din tekst klar til oversættelse, så kontakt os via vores kontaktside, eller skriv til os i kontaktformularen for et uforpligtende tilbud på professionel oversættelse.

Vi glæder os til at høre fra dig – og ser frem til at levere en hasteoversættelse af høj kvalitet inden for den aftalte deadline.

eTranslate tilbyder også korrekturlæsning samt en række andre services inden for korrektur og oversættelse.

Lad os tage en snak

Udfyld formularen nedenfor hvis du ønsker at blive kontaktet.

1
Ønsker du at blive ringet op?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Hasteoversættelse
Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid