skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Succes for kunder i alle brancher

Codan Logo
Rambøll Logo
IKEA Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
Aquador Logo
MTHøjgaard Logo
Tryg Logo
Røde Kors Logo
ABB Logo
GF Forsikring Logo
Europæiske Rejseforskring Logo
Alka Logo
Alm Brand Logo
IVECO Logo
Red Barnet Logo
Aros Forsikring Logo
Damstahl Logo
Beauvias Logo
Lægeforeningen Logo

Cases

Den bedste anbefaling vi kan få, er fra vores tilfredse kunder.

HVAD SIGER KUNDERNE?

98% af vores kunder vil anbefale os til andre
Pelle Axel von Schantz Iversen
Pelle Axel von Schantz Iversen
Kan på det stærkeste anbefale eTranslate! Nick og Frederik er meget servicemindede og pligtopfyldende med deres dygtige hold af fagrelevante oversættere. Vores ordre blev effektivt og professionelt eksekveret til en rimelig penge, tak for hjælpen eTranslate! 🙂
Jonathan Bentsen
Jonathan Bentsen
So far my experience with eTranslate.dk has been great. Frederik and the others always provide excellent and professional communication. Looking forward to working more with them in the future.
Nicolai Klausen
Nicolai Klausen
Professionelt bureau, som er rigtig kundeminded og som får eksekveret på tingene. Det er nogle gode drenge at arbejde sammen med og helt sikkert et bureau, jeg vil anbefale til alle der behøver oversættelser.
Louise Mercedes Frank
Louise Mercedes Frank
I have been collaborating with eTranslate on several occasions over the last year and every experience has been extremely pleasant and professional. I can highly recommend working with this company.
Martin Rytter Handberg
Martin Rytter Handberg
Jeg oplever, at eTranslate svarer prompte. Jeg har ikke noget at klage over, tværtimod. Det er en god oplevelse at sende tekster til oversættelse hos eTranslate. De skaber den fornødne tryghed.
Trine Johansen
Trine Johansen
Rigtig fin oversættelse af vores brochurer inden vi skulle på messe. Der var en lille tekst i et billede som ikke var oversat, men det klarede vi hurtigt selv. Alt i alt, godt stykke arbejde!