skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Skræddersyede oversættelser til dine behov

Er du på udkig efter professionelle oversættelser med øje for præcision og kvalitet?
Vores projektledere og oversættere står klar til at levere den bedste løsning til dig.
Hurtig levering
Kvalitetsgaranti
98% tilfredshed
28 års erfaring

Professionelle oversættelser af højeste kvalitet

eTranslate tilbyder professionelle oversættelser af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser – altid udarbejdet af erfarne specialister, som sørger for skarpe resultater leveret til tiden.

Her kan du se en oversigt over de mange tilfredse kunder, vi har hjulpet med blandt andet professionel oversættelse i løbet af vores lange tilstedeværelse i oversættelsesbranchen siden 1990.

Din kompetente sprogpartner

Vi er overbeviste om, at oversættelse af højeste kvalitet er altafgørende, og med 28 år i branchen og flere end 900 projekter i rygsækken kan vi garantere stærke løsninger, der fungerer for netop jer og fremmer netop jeres målsætning – alt sammen baseret på solid erfaring og høj teknisk kunnen. Passionen er også på plads. Vi sætter kort sagt en dyd i at levere den højeste kvalitet til vores kunder.

Vores oversættere er fagspecialister

Med vores stærke netværk af professionelle oversættere, som alle er fagspecialister og besidder dyb viden om deres sprog og kultur, kan vi sikre, at det oversatte materiale på optimal vis engagerer det publikum, I ønsker at nå – ligegyldigt hvilket kommunikationsformat og hvilken branche der er tale om, samt hvilken lokalitet der skal oversættes til. Vores oversættere har alle en kandidatgrad eller tilsvarende, og de oversætter udelukkende til deres respektive modersmål.

Fordelagtige priser og hurtig levering

Hos eTranslate anvender alle vores dygtige oversættere den nyeste oversættelsesteknologi og værktøjer, hvilket sikrer en hurtigere og bedre oversættelsesproces – også når det kommer til sikring af kvalitet og kontinuitet, hvor forståelsen for korrekt anvendelse af den relevante terminologi er særdeles vigtig.

Vores oversættelsesproces gør, at vi udover høj kvalitet kan tilbyde vores sprogløsninger til attraktive priser og med hurtig levering. Vi garanterer desuden levering til den aftalte deadline.

Oversættelse til over 80 sprog

I kan hos os få lavet professionel oversættelse af alle typer materiale inden for alle brancher – alt fra hjemmesider til juridiske kontrakter og fra forsikrings- til nonprofit-branchen. Vi kan varetage oversættelser til og fra mere end 80 sprog, og vi tilbyder samtidigt udførelse af andre former for tekstarbejde. Derfor kan I passende tænke på eTranslate som jeres praktiske “one-stop shop” og langvarige sprogpartner.

Professionel og behagelig service

Vores fremmeste mål er at overgå kundens forventning i forhold til projektets resultat, men også til det samarbejde, der leder op til resultatet. Vi varetager alle opgaver med ansvar, derfor tildeles hvert enkelt projekt en dygtig projektleder samt nøje udvalgte oversættere, der sammen gør sit ypperste for at løfte opgaven.

Processen er altså i trygge og kompetente hænder fra start til slut. Vi skræddersyer løsningen til jeres behov, og til alle projekter, uanset fagområde og volume, håndplukker vi den/de oversættere med de bedst kvalificerede kompetencer – om enten det er faglighed, erfaring eller en kombination heraf.

Hos eTranslate sætter vi kundetilfredshed og kvalitet i højsædet, og vi tager udgangspunkt i den enkelte kunde i alle aspekter af samarbejdet – vi er overbeviste om, at vores tilgang til oversættelsesfaget styrker det langvarige kundeforhold og skaber en tilfredsstillende atmosfære for alle involverede parter.

Vi ser frem at lære jeres oversættelsesbehov at kende og til at samarbejde om at styrke jeres virksomhed med hurtig levering af kvalitetssikrede og professionelle oversættelser.

Lad os tage en snak

Udfyld formularen nedenfor hvis du ønsker at blive kontaktet.

1
Ønsker du at blive ringet op?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid