skip to Main Content

Oversættelser af tekster til alle sprog

Vores professionelle oversættere og projektledere står klar til at levere den bedste løsning til dig.
Hurtig levering
Kvalitetsgaranti
98% tilfredshed
28 års erfaring

Oversættelser udarbejdet af fagspecialister

eTranslate leverer professionelle oversættelser udarbejdet af specialister. Du får altid oversættelser af højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi har forståelse for at overholde budgettet og har fokus på altid at levere kvalitetsoversættelser til tiden. Vi tilbyder omkostningseffektive løsninger, hvor dit projekt varetages på den mest effektive måde, der imødekommer dine sproglige behov.

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, hvor den rette oversætter håndplukkes til netop dit projekt, da der ofte kræves branchekendskab for at sikre, at intet går tabt eller bliver misforstået i oversættelsesprocessen.

Vores fagspecialister oversætter kun til eget modersmål og har en dybdegående ekspertise samt baggrund inden for fx marketing, jura, økonomi, medicin, transport samt merkantile, sundhedsorienterede og tekniske erhverv m.fl.

Du kan se oversigt af vores tilfredse kunder der har fået professionel oversættelse.

Vi anvender de nyeste oversættelsesværktøjer for at sikre en korrekt og nøjagtig analyse af dine materialer samt høj kvalitet. Fordi vi anvender den seneste teknologi og professionelle værktøjer, kan vi tilbyde dig kvalitetsoversættelser både hurtigt og billigt.

Røde Kors Logo
Rambøll Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
Tryg Forsikring Logo
Damstahl Logo
IKEA Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
EU Rejseforsikring Logo
Alka Logo
Codan Logo