skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Vi leverer fejlfrie medicinske oversættelser

Vores medicinske oversættere behersker den medicinske- og lægefaglige terminologi til perfektion.
Vi garanterer et højt kvalitetsniveau og hos eTranslate er din oversættelse i trygge hænder.
Hurtig levering
Kvalitetsgaranti
98% tilfredshed
28 års erfaring

Medicinsk oversættelse

Det kan have store konsekvenser, hvis der sker fejl i forbindelse med en medicinsk oversættelse. Derfor er det en forudsætning, at din medicinske oversætter har indsigt i fagterminologi, medicinske dokument- og journaltyper og best practice inden for de forskellige grene af medicinal- og sundhedssektoren for at sikre en oversættelse, som lever op til de strenge kvalitetskrav, der stilles af både offentlige myndigheder og private aktører på tværs af landegrænser.

Hos eTranslate har vi udelukkende oversættere med et omfattende branchekendskab og mange års erfaring tilknyttet, når vi udfører medicinske oversættelser. Der er tale om fagspecialister fra forskellige afkroge af sundheds- og medicinalsektoren, herunder alt fra myndigheder og producenter til distributører og forhandlere, som har konkret erfaring med medicinsk oversættelse.

Du kan med andre ord trygt overlade din medicinske oversættelse til os.

Korrekt oversættelse af alverdens medicinske dokumenter

Med et fast team af dygtige, branchevante oversættere kan vi tilbyde oversættelse af mange forskellige tekster af medicinsk karakter. Har du brug for oversættelse af lægejournaler, patienthåndbøger, indlægssedler eller andre former for medicinske dokumenter, er vi de rette til at løfte opgaven.

Hos eTranslate tilbyder vi blandt andet oversættelse af:

 • lægejournaler og -erklæringer
 • diagnostisk dokumentation
 • software til medicinsk udstyr
 • manualer til medicinsk udstyr
 • medicotekniske beskrivelser
 • patienthåndbøger og -journaler
 • laboratorietests
 • forskningsresultater
 • informationspjecer og -materiale
 • indlægssedler
 • tekster om produkter til sundhedsplejen.

Særligt når det kommer til oversættelse af medicinske journaler, er det altafgørende, at der er styr på fortrolighedspolitikken af hensyn til de involverede parter. Hos eTranslate tager vi datasikkerhed og personfølsomme oplysninger meget alvorligt, og vores oversættere har naturligvis tavshedspligt. Alle dokumenter og kundeoplysninger behandles strengt fortroligt af både oversættere og projektledere.

Få et uforpligtende tilbud

Medicinske oversættelser med kvalitetsgaranti

Hos eTranslate har vi 30 års erfaring med professionel oversættelse, og i dag er vi leveringsdygtige i kvalitetsoversættelser på mere end 80 forskellige sprog.

For at understøtte den høje kvalitet i det vores arbejde oversætter alle vores oversættere altid til sit respektive modersmål. Kombineret med mange års erfaring inden for faget sikrer vi, at fagterminologi bliver anvendt korrekt, og at der tages højde for særlige tendenser i målsproget, hvilket er særligt vigtigt i medicinalindustrien, hvor korrekt brug af udtryk og begreber er afgørende for at sikre forståelsen.

Vores oversættere har alle som minimum en relevant kandidatgrad samt flere års erfaring med medicinsk oversættelse. De har en dybdegående forståelse for medicinsk sprogpraksis og de medicinske begreber på både kilde- og målsproget. Det gør dem i stand til at levere troværdige og gennemarbejdede oversættelser, hvor intet hverken indholds- eller betydningsmæssigt går tabt i processen.

Kvalitetsoversættelser til tiden – hver gang

Vi skræddersyr altid oversættelsesløsningen til den enkelte situation kundes behov og håndplukker de oversættere, vi finder allermest velegnede til at varetage den konkrete opgave. Til alle projekter bliver der tilknyttet en professionel projektleder, som sikrer en hurtig eksekvering og et problemfrit forløb.

Vores kompetente projektledere sørger for at holde styr på alle dele af projektet og er desuden ansvarlige for, at tidsplanen overholdes. Hos eTranslate leverer vi således altid til kunden inden for den aftalte tidsfrist.

Vi arbejder hurtigt og effektivt, og vi sætter en dyd i at holde os inden for tidsrammen. Det er sandsynligvis også en af de medvirkende grunde til, at vores kundetilfredshed ligger på hele 98% efter at have varetaget flere tusinder oversættelsesopgaver.

Få et tilbud på medicinsk oversættelse

Medicinsk oversættelse fra dansk til engelsk – og mange andre sprog

Hos eTranslate kan vi tilbyde oversættelser på over 80 forskellige sprog. Vi kan naturligvis levere medicinsk engelskoversættelse, men vi kan altså også klare professionel medicinsk oversættelse på mange andre sprog.

Vores store netværk af professionelle oversættere gør det muligt for os at håndplukke oversættere, der med garanti kan løfte din opgave. Vores oversættere har et grundigt kendskab til dit fagområde, uanset hvilket sprog de oversætter til, så du er sikret et fagligt korrekt resultat.

Vil du høre mere om, hvilke sprog vi tilbyder medicinsk oversættelse til og fra? Så kontakt os endelig.

Medicinsk oversættelse til en konkurrencedygtig pris

Hos eTranslate leverer vi professionelle medicinske oversættelser til attraktive priser. Desværre kan vi ikke give dig en fast pris på oversættelsesarbejdet her på siden, da den afhænger af flere faktorer, men vi kommer meget gerne med et uforpligtende tilbud på for eksempel oversættelse af forskningsresultater eller laboratorietests samt patient- og lægejournal-oversættelse.

Når vi ved, hvad projektet konkret består i, har vi mulighed for at komme med et uforpligtende tilbud på opgaven. Udfyld blot kontaktformularen, eller kontakt os på telefonnummeret 50 570 870 eller mailen info@etranslate.dk, så tager vi en snak om dit oversættelsesprojekt.

Få et uforpligtende tilbud

Din pålidelige og professionelle samarbejdspartner

Hos eTranslate vil vi ikke blot imødekomme dine høje forventninger til os, men overgå dem. Det gælder både dine forventninger til den færdige medicinske oversættelse og dit samarbejde med os.

Vi har mange, langvarige samarbejder og går langt for at sikre kundetilfredsheden. Med udgangspunkt i den enkelte kunde skræddersyr vi oversættelsesløsningen og processen, så du ikke blot er tilfreds med det færdige resultat, men også med hele den proces, der går forud for dette.

Vi vil være din foretrukne løsning, når det kommer til medicinsk oversættelse – eller andre former for professionel oversættelse. Derfor vægter vi tillid samt pålidelig service højt. Du skal kunne vide dig helt sikker på, at dit projekt er i trygge hænder hos os, og derfor gør vi meget ud af at sikre gode kundeforhold.

For at opsummere får du hos eTranslate:

 • professionel medicinsk oversættelse udført af fagspecialister
 • høj kvalitet og professionel service fra start til slut af din opgave
 • et færdigt produkt, der med garanti bliver leveret inden for tidsrammen
 • medicinske oversættelser til konkurrencedygtige priser.

Vi ser frem at lære jeres oversættelsesbehov at kende og til at samarbejde om at styrke jeres virksomhed med hurtig levering af kvalitetssikrede og professionelle oversættelser.

Lad os tage en snak

Udfyld formularen nedenfor hvis du ønsker at blive kontaktet.

1
Ønsker du at blive ringet op?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right