skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

om etranslate

Historien og grundværdierne i virksomheden

Virksomheden blev stiftet i 1990 under navnet Translatic men skiftede navn til eTranslate i 2016 som led i et generationsskifte.

eTranslate er et professionelt oversættelsesbureau, der varetager opgaver for privatpersoner, virksomheder og organisationer inden for alle brancher.

Vi har siden opstarten oplevet en stigende efterspørgsel efter professionelle sprogløsninger inden for oversættelse, hvilket løbende har resulteret i et større og stærkere samarbejde med en lang række professionelle oversættere.

Vi samarbejder kun med landets dygtigste oversættere, som alle har flere års erhvervserfaring, relevante kandidatgrader samt branchekendskab inden for kundens fagområde, hvilket sikrer den højeste kvalitet i vores arbejde.

Vi har stor passion for sprogbearbejdning og har 28 års erfaring med levering af professionelle sprogløsninger inden for alle brancher. Udover oversættelse tilbyder vi også tekstforfattelse, korrekturlæsning og transskribering.

MISSION

Vi hjælper virksomheder med at overkomme sprogbarrierer, så de kan kommunikere deres værdier og budskaber globalt. Dette bidrager til at øge vores kunders brand-værdi, vækst og markedsandele igennem målrettet, fejlfri og professionel kommunikation til deres målgrupper.

VISION

eTranslate ønsker at være den foretrukne leverandør af professionelle oversættelser – hvad enten du er privatperson, virksomhed eller organisation. Derudover ønsker eTranslate at være den mest kvalificerede og professionelle sprogpartner på markedet.

VÆRDIER

Vi stræber efter at skabe værdi for vores kunder i form af høj kvalitet i vores arbejde og service. Derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger til konkurrencedygtige priser. Vi varetager alle opgaver med ansvar, og ønsker det bedste resultat for vores kunder med henblik på et langvarigt samarbejde.