skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Skal din oversættelse være autoriseret?

Hos eTranslate tilbyder vi autoriserede oversættelser til dine behov.
Hurtig levering
Kvalitetsgaranti
98% tilfredshed
28 års erfaring

Er du på udkig efter en autoriseret oversætter?

Hos eTranslate har vi over 28 års erfaring med oversættelse inden for alle brancher. Har du derfor brug for en kompetent oversætter der kan sørge for en autoriseret oversættelse, er du landet det rigtige sted.

Hvad er en autoriseret oversættelse?

Autoriseret oversættelse er kort sagt oversættelse af dokumenter, lavet af en autoriseret translatør. Med andre ord betyder det, at den pågældende person har gennemført en uddannelse, som krav for at kunne tilegne sig titlen. Derudover betyder titlen ligeledes, at den pågældende translatør er registreret i Udenrigsministeriets legaliserings-database. Det giver translatøren beskikkelse til at godkende dokumenter til oversættelse. 

Hvad er kravene til en autoriseret oversætter?

1 Januar 2016 blev den gamle lov om autoriserede oversættere afskaffet. Ordningen gjorde, at kun beskikkede translatører, kunne give Apostille-stemplet. De tidligere beskikkede oversættere står nu alle i stedet registreret i Udenrigsministeriets legaliserings-database. Det betyder, at de den vej igennem lettere kan udstede stemplet, da det er en direkte forbindelse.

Autoriseret oversættelse

Hvilke typer autoriseret oversættelse udfører vi?

eTranslate samarbejder med et bredt netværk af beskikkede translatører og står inde for, at det ikke medfører længere leveringstider, at få en autoriseret oversættelse på hovedsprogene.

Autoriserede oversættelser omfatter bla:

  • dåbsattester
  • vielsesattester
  • forskellige domsafsigelser
  • studentereksamen
  • certificeret højere universitetseksamen
  • straffeattester kørekort

…og meget mere.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på autoriseret oversættelse via vores kontaktformular eller på info@etranslate.dk.

Hvordan er proceduren for autoriseret oversættelse?

Før vi kan give dig et tilbud på en autoriseret oversættelse, er vi nødt til at se hvilken form for dokument eller tekst, der skal oversættes. Når du derfor har udfyldt blanketten her, skal du vedhæfte det du gerne vil have oversat. Derefter giver vi det et kig, og vurderer hvilken autoriseret oversætter, der er behov for.

Hvad er fordelen ved en autoriseret oversætter?

I mange tilfælde er det et krav, at oversættelsen af et statsautoriseret dokument, bliver udført at en autoriseret oversætter. De specifikke krav, kan dog variere fra land til land.

Hvis dit dokument/dokumenter kræver Apostille-stemplet, kan det dog være en stor fordel at benytte sig af en autoriseret oversætter uanset kravene. Det er nemlig muligt, at få Apostille-stemplet dokumenter direkte gennem oversætteren, idet autoriserede oversættere er registreret i udenrigsministeriets database. Hvis oversættelsen bliver lavet af en ikke-autoriseret oversætter, skal dit dokument/dokumenter også godkendes af det lands ambassade, dokumenterne skal sendes til. Processen vil derfor blive langt mere omstændig.

Derudover er du garanteret en præcis oversættelse, som opfylder alle krav for oversættelse af statsautoriserede dokumenter.

Er du i tvivl om dit dokument kræver et apostillestempel, kan du læse mere om det her.

Hvorfor vælge eTranslate som dit oversættelsesbureau?

Hos eTranslate er vi stolte af, at alle vores oversættere er branchespecialister. Det betyder, at fagtermer altid bliver oversat korrekt. Særligt når der er tale om autoriseret oversættelse, er det vigtigt, at der ikke går noget tabt i oversættelsesprocessen. Derudover oversætter vores oversættere kun til deres eget modersmål.

Kombinationen af disse sikrer, at oversættelsen af dine dokumenter, altid lever op til de krav, der end måtte være.

Vil du have et uforpligtende tilbud?

Ønsker du at få et uforpligtende tilbud, er du mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, hvor du bedes vedhæfte dit dokument/dokumenter. Så vender vi tilbage så hurtigt vi kan, med et tilbud der matcher kravene for din oversættelse. Du er også mere end velkommen til at give os et kald på tlf. Telefon: 50 57 08 70, eller sende en mail til info@etranslate.dk.

Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid