skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Tekniske oversættelser udført af fagspecialister

Overlad din tekniske oversættelse til vores erfarne oversættere med mange års erfaring,
Vi garanterer et højt kvalitetsniveau, hvor den tekniske terminologi beherskes korrekt.
Rambøll Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IVECO Logo
Hurtig levering
Kvalitetsgaranti
98% tilfredshed
28 års erfaring

Teknisk oversættelse

Hos eTranslate tilbyder vi professionel oversættelse af dokumenter af teknisk karakter. Vi beskæftiger en lang række dygtige oversættere, der alle har den nødvendige baggrundsviden til at kunne varetage oversættelse af teknisk tungt materiale.

Teknisk oversættelse kan være relevant inden for en lang række forskellige fagområder, der hver især har sit eget begrebssæt. Derfor er det afgørende, at teamet af oversættere har en dybdegående baggrundsviden om det tekniske felt, de arbejder inden for.

Alle vores oversættere har stor erfaring med teknisk oversættelse. De er eksperter på deres fagområder og forstår at beherske fagterminologi på den rette måde for at skabe korrekte og gennemførte oversættelser.

Vi kan klare alt inden for teknisk oversættelse

Teknisk oversættelse er et vidt begreb, der i bund og grund dækker over oversættelse af enhver form for teknisk tunge fagdokumenter. Vi har mange kunder inden for IT- og teknologibranchen, men kan også levere tekniske oversættelser til alt lige fra møbelbranchen og fødevareindustrien til bygge- og anlægsvirksomheder. Kort sagt klarer vi enhver form for teknisk oversættelse.

Hos eTranslate kan vi blandt andet tilbyde professionel teknisk oversættelse af:

 • tekniske manualer
 • installationsvejledninger
 • system- og produktbeskrivelser
 • rapporter og undersøgelser
 • sikkerhedsdataark
 • godkendelsesdokumenter
 • tekniske specifikationer.

Har du brug for teknisk oversættelse, er vi de rette at gå til med opgaven.

Få et uforpligtende tilbud

Teknisk oversættelse på mere end 80 forskellige sprog

Hos eTranslate kan vi oversætte til og fra mere end 80 forskellige sprog. Om du har brug for teknisk oversættelse dansk-engelsk eller oversættelse til eller fra et andet sprog, er vi leveringsdygtige hos eTranslate, hvor vi har knap 30 års erfaring med professionel oversættelse.

Vores oversættere oversætter altid til deres eget modersmål for at sikre høj kvalitet i det færdige produkt. De har forståelse for den tekniske terminologi på både kildesproget og målsproget og forstår, hvordan diverse begreber benyttes, så betydningen skinner klart igennem i oversættelsen.

I oversættelsen af teknisk tungt materiale er vigtigheden af korrekt terminologibrug enorm. Ved for eksempel datablade, sikkerhedsvejledninger og godkendelsesdokumenter må der ikke herske nogen tvivl om betydningen af indholdet, og derfor er det altafgørende, at der ikke går noget tabt i forbindelse med en oversættelse. Når du får os til eksempelvis at klare en teknisk oversættelse af en manual til dansk eller et andet sprog, kan du være helt sikker på, at oversættelsen bliver gennemført fuldkommen korrekt.

Vores projektledere holder styr på din oversættelse

Hos eTranslate har vi ikke kun en brændende passion for gode oversættelser, men også for god service. Vi ønsker ikke blot, at det færdige resultat bliver tilfredsstillende, men også at du er tilfreds med forløbet fra start til slut. Derfor bliver enhver teknisk oversættelsesopgave tilknyttet en professionel projektleder.

Projektlederen indgår i tæt dialog med oversætterne samt eventuelle eksterne eksperter for at sikre, at oversættelsen klares på mest hensigtsmæssig vis – naturligvis inden for den fastsatte deadline.

Hos eTranslate forstår vi vigtigheden af, at dine tekniske oversættelser ligger klar til tiden. Derfor garanterer vi, at vi holder os inden for tidsfristen. Skal din virksomhed for eksempel udvide til andre lande, hvorfor der er brug for manualoversættelse eller teknisk oversættelse af produktbeskrivelser, kan du være sikker på, at vi hos eTranslate ikke kommer til at forsinke projektet.

Få et tilbud på teknisk oversættelse

Hos os får du et håndplukket oversætterteam

Når du henvender dig til os for at få professionel oversættelse af teknisk tunge dokumenter, bliver oversætterteamet nøje udvalgt til den konkrete opgave. På den måde sikres den høje kvalitet i oversættelsen.

Da det – som nævnt tidligere – kan variere meget, hvad en teknisk oversættelse indebærer, er det altid nødvendigt at sammensætte oversætterteamet på baggrund af den enkelte opgaves karakter. Vi skræddersyr kort og godt en oversættelsesløsning, der giver mening i det konkrete tilfælde. Samtidig tilrettelægger vi projektforløbet med udgangspunkt i den enkelte virksomhed og opgave.

Om der er tale om vejledningsoversættelse til engelsk eller et andet sprog, eller det er professionel oversættelse af datablade, du søger, er vi leveringsdygtige. Vi kan klare enhver form for teknisk engelskoversættelse samt tekniske oversættelser på mange andre sprog.

Kontakt os for at blive klogere på, hvordan vi kan hjælpe dig

Søger du professionel teknisk oversættelse af manualer, datablade, user guides eller noget helt fjerde, kan vi løfte opgaven hos eTranslate. Vi sørger for hurtig og gennemført eksekvering og vægter en god samarbejdsproces højt. Du får altså ikke blot et godt slutprodukt, men også et godt forløb frem til, at det færdige resultat foreligger.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med din oversættelsesopgave, er du altid velkommen til at kontakte os. Det er desværre ikke muligt for os allerede nu at give dig en fast pris på en teknisk oversættelse, men når vi ved, hvad din opgave helt konkret består i, fremsender vi gerne et uforpligtende tilbud.

Du får altid tekniske oversættelser til attraktive priser hos os, og ønsker du ikke at betale mere end højst nødvendigt for dine oversættelser, er vi således de rette at gå til.

Du kan kontakte os på telefonnummeret 50 570 870 eller på mailen info@etranslate.dk.

Hos eTranslate får du:

 • høj kvalitet og god service fra start til slut
 • tekniske oversættelser til attraktive priser
 • garanteret eksekvering inden for den fastsatte tidsfrist
 • professionel teknisk oversættelse udført af oversættere med rette kompetencer

Vi ser frem at lære jeres oversættelsesbehov at kende og til at samarbejde om at styrke jeres virksomhed med hurtig levering af kvalitetssikrede og professionelle oversættelser.

Lad os tage en snak

Udfyld formularen nedenfor hvis du ønsker at blive kontaktet.

1
Ønsker du at blive ringet op?
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right