skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

OVERSÆTTELSER AF HØJESTE KVALITET

Få kommunikeret dit budskab fejlfrit til dine modtagere.

eTranslate er et oplagt valg, hvis du skal have lavet en oversættelse af højeste kvalitet. Vi samarbejder kun med landets dygtigste oversættere, som alle har mange års erhvervserfaring samt en relevant kandidatgrad.

Dine oversættelser er i trygge hænder hos os, da vores projektledere har flere års branche- og projekterfaring inden for alle opgavetyper. I forbindelse med større projekter er det nødvendigt med overblik samt fast styring igennem hele projektet fra start til slut. Vores projektledere sikrer altid, at projektet varetages på den bedst tænkelige og mest effektive måde.

For at opnå de bedste resultater tilbyder vi altid skræddersyede løsninger, hvor den rette oversætter håndplukkes til dit projekt.

Vores brede netværk af oversættere giver os mulighed for at vælge en specialist med spidskompetencer inden for netop dit fagområde.

Vores fagspecialister varetager opgaver inden for alle brancher som fx forsikrings-, detail-, non- profit-, produktions-, konsulent-, ingeniør – og entreprenørbranchen. Vi er specialister med 28 års erfaring og har udført mere end 900 projekter inden for professionelle sprogløsninger og oversættelser.

Vi oversætter alt fra hjemmesider, annoncetekster og brochurer til stillingsopslag og juridiske kontrakter. Vi tilbyder attraktive priser og leverer altid kvalitet til tiden.

Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid