skip to Main Content

PROFESSIONEL HÅNDTERING AF DIT PROJEKT FRA START TIL SLUT

Vores projektledere varetager dit projekt på den bedst tænkelige måde

Dine opgaver er i trygge hænder hos os. Hos eTranslate får du tildelt en projektleder med flere års branche- og projekterfaring.

I forbindelse med større oversættelser er det nødvendigt med overblik samt fast styring igennem hele projektet fra start til slut. Vores projektledere sikrer altid, at projektet varetages på den bedst tænkelige og mest effektive måde.

Vi stræber efter at leve op til vores kunders forventninger og gennemfører projekter til tiden, indenfor budgettets rammer.

Professionelle projektledere

eTranslate’s projektledere er erfarne og tager altid højde for potentielle forhindringer i oversættelsesprocessen. De har stor erfaring med at imødekomme mulige forhindringer ved tæt dialog med kunden og teamet af oversættere.

Erfaring og engagement

eTranslate’s projektledere har de nødvendige færdigheder samt engagement, som kræves til styring af større og mere specialiserede oversættelsesprojekter. Vores projektledere arbejder professionelt, og deres arbejde indebærer:

  • Tæt dialog med oversætterne for at gennemgå de tekster, der skal oversættes.
  • Igangsættelse af projektet i samarbejde med oversættere og eksterne eksperter, før oversættelsesarbejdet sættes i gang.
  • Overholdelse af aftalte tidsplan.
Røde Kors Logo
Rambøll Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
Tryg Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid
Back To Top