skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

PROFESSIONEL TEKSTFORFATNING

Tiltræk nye kunder med professionel tekstforfatning.
Hurtig levering
Kvalitetsgaranti
98% tilfredshed
28 års erfaring

Troværdighed

Klar kommunikation om dine produkter skaber troværdighed og tillid hos kunder. Vi hjælper dig med at skrive gennemarbejdede tekster med et klart og tydeligt budskab.

Målrettet tekstforfatning

Uden målrettede tekster er der større sandsynlighed for, at modtageren ikke fanger dit budskab og besøgende fx. forlader din hjemmeside uden at købe dit produkt eller uden at have opnået større kendskab til din virksomhed.

Med målrettet kommunikation kan du øge dit salg samt kendskabsgraden til din virksomhed. En hjemmeside er din virksomheds visitkort, og derfor er det vigtigt, at den fremstår på bedste vis.

Hos eTranslate hjælper vi vores kunder med at formulere klare budskaber, som rammer netop deres målgruppe.

Søgemaskinevenlige tekster

For at nå ud til dine kunder er det en nødvendighed, at din virksomhed er synlig på Google. Dertil kræves, at dine tekster er fængende, har et klart budskab samtidig med, at de rigtige søgeord indgår i webteksten. Derudover skal en række tekniske forudsætninger være i orden.

Hos eTranslate tilbyder vi flere former for tekstforfattelse. Vi hjælper med både online- og offline kommunikation. Vi arbejder med tekster til hjemmesider, annoncer, brochurer, magasiner, nyhedsbreve, blogs, pressemeddelelser, stillingsopslag og meget mere. Desuden hjælper vi med at skrive SEO-optimerede tekster til hjemmesider, så der tiltrækkes flere besøgende.

Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo