skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Oversættelse af intern materiale

BMW Financial Services ønskede en række svarskabeloner oversat til udsendelse hos deres kundegrupper.
Hurtig levering
Kvalitetsgaranti
98% tilfredshed
28 års erfaring

Kunden

BMW Financial Services er BMW, MINI og Motorrad brandets eget finansieringsselskab. BMW Financial Services tilbyder forskellige finansieringsløsninger i form af privat- og erhvervsleasing samt lån. BMW Financial Services fornemmeste opgave er at finde frem til den mest fordelagtige finansieringsløsning for kunden.

Udfordringen

I forbindelse med persondataforordningen havde BMW Financial Services behov for at få oversat en række svarskabeloner til udsendelse hos deres forskellige kundegrupper. Disse skulle oversættes præcist og fejlfrit fra svensk til dansk, således at de danske kunder fik nøjagtig samme svarskabelon som de svenske kunder. Derfor var der en forventning om oversættelse af høj kvalitet leveret til tiden.

Løsningen

Efter at have gennemgået materialet håndplukkede eTranslate den bedst kvalificerede modersmåloversætter til opgaven med de rette fagspecifikke kompetencer. Efter at have briefet oversætteren omkring opgaven blev oversættelsen fremsendt til BMW Financial Services inden for aftalte deadline. Den leverede oversættelse levede fuldtud op til BMW Financial Services forventninger, så de nu trygt kan udsende deres svarskabeloner til deres kundegrupper.