skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Oversættelse af website

Linka Energy etablerede ultimo 2017 et salgskontor i Sverige. Ekspansionstrategien krævede naturligvis også en hjemmeside, der understøttede svensk sprogversionering.

Kunden

Linka Energy er grundlagt i 1978 i kølvandet på den globale oliekrise. Lige fra starten har de haft fokus på udvikling og optimering af miljørigtige energiformer baseret på biobrændsel. I dag er de blandt verdens førende specialister inden for udvikling, projektering og opførsel af fuldautomatiske kvalitetsanlæg til hele verden.

Udfordringen

Sverige er ét af Linka Energys største markeder, og de i sommeren 2017 at etablere et svensk salgskontor. Til at understøtte dette ville Linka have en svensk sprogversion af vores website. Med et svensk website kan de yde bedre informationer til alle deres nuværende, svenske kunder samt skabe en bedre dialog med potentielle kunder.

Løsningen

Til at varetage oversættelsen af Linka Energys website håndplukkede eTranslate den rette professionelle modersmålsoversætter med det nødvendige faglige kendskab til branchen. Igennem løbende tæt dialog med oversætter samt den eksterne korrekturlæser blev den fejlfrie oversættelse leveret inden for aftalte deadline. Linka Energy er nu i stand til i højere grad at servicere deres nye -og nuværende kunder.