skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Oversættelse af hjemmeside

Kunden

2ndC hjælper virksomheder og organisationer med at sikre og styre medarbejderes, medlemmers, kunders og samarbejdspartneres personfølsomme data – lige fra deres første til sidste kontakt med virksomheden. I over 20 år har vi arbejdet med Identity Access Management, og gennem tiden har vi hjulpet utallige private og offentlige virksomheder med at få styr på identitets- og rollestyring, så de rette mennesker let og enkelt får adgang til de rigtige informationer og systemer.

Udfordringen

2ndC ønskede at få oversat sin hjemmeside fra dansk til engelsk for at kunne imødegå markedets efterspørgsel. Virksomhedens kunder er oftest store organisationer eller koncerner, hvis corporate language er engelsk, og 2ndC arbejder løbende på at tiltrække internationalt forretningspotentiale. Derfor er det afgørende, at de på deres internationale hjemmeside er i stand til at kommunikere professionelt, korrekt og med forståelse for kulturelle forhold.

Løsningen

Til varetagelse af denne oversættelse håndplukkede eTranslate den rette professionelle modersmålsoversætter med flere års erfaring inden for IT-oversættelser. Oversættelsen af websitet blev leveret inden for aftalte deadline, og som kvalitetssikring blev der udført dobbelt korrekturlæsning på oversættelsen. Oversættelsen blev dermed korrekturlæst af både oversætter samt en af eTranslates validerede korrekturlæsere med en kandidatgrad inden for sprog og kommunikation. Resultatet blev en fejlfri oversættelse af højeste kvalitet, som levede op til kundens ønske. 2ndC er nu klar til at imødekomme og hjælpe internationale kunder.