skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Oversættelse af markedsføringsmateriale

I forbindelse med Tripsaves nye vækststrategi assisterede eTranslate med oversættelse af reklamer, brochurer og diverse salgsmaterialer.

Kunden

TripSave er et online-rejseselskab, der giver dig nye muligheder for selv at sammensætte din helt egen pakkerejse eller købe billige flybilletter, hotel eller billeje. Uanset om du ønsker strand, storby, business eller bare en fantastisk rejseoplevelse – så kan du altid finde den ønskede rejse i deres enorme udbud. De er et lille team placeret i København, med stor passion for rejser og for at se hele verden. De har derfor skabt en rejseportal, der skal gøre det nemmere, billigere og tryggere for danskerne at bestille ferie.

Udfordringen

TripSave ønskede større global synlighed samt at fremme deres vækst via. international markedsføring. For at optimere salget ønskede TripSave, at deres salgsmateriale skulle oversættes til engelsk, så de kunne fremme deres budskaber og informationer omkring rejser. Oversættelserne omfattede oversættelse af reklamer, markedsføringsmateriale, brochurer samt rejseaftaler.

Løsningen

I eTranslate samarbejder vi med en række af landets dygtigste modersmålsoversættere, der har specialviden inden for turist – og rejsebranchen med flere års erhvervserfaring. Til denne opgave håndplukkede vi derfor en erfaren oversætter med det rette faglige kendskab til branchen, hvilket sikrede, at terminologien blev behersket til perfektion. Endelig blev oversættelsen korrekturlæst af en af vores validerede korrekturlæsere for at sikre en fejlfri oversættelse af højeste kvalitet.