skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

øg salget med global synlighed

Fejlfri kommunikation øger salget og kundeloyaliteten.

I turist- og rejsebranchen er tilstedeværelse på internettet afgørende, hvis din virksomhed fortsat skal være succesfuld i et yderst konkurrencepræget marked. Det traditionelle fysiske rejsebureau er i dag blevet erstattet med websites, hvor kunderne kan holde sig ajour med spændende turistmål og booke deres rejser.

Hos eTranslate hjælper vi dig med at øge synligheden af din virksomhed og jeres produkter med lokaltilpassede og korrekt oversatte webtekster, hvilket gavner din virksomheds salg og fremtidige vækst.

Uanset om du repræsenterer et hotel, et rejsebureau eller en anden aktør inden for turisme, kan eTranslate hjælpe dig med at kommunikere med dine kunder på deres lokalsprog.

Stigende global synlighed fremmer din virksomheds salg og fremtidig vækst og bidrager til et globalt genkendeligt brand. Størstedelen af alle rejser bookes i dag online af kunden selv, og derfor er det essentielt at have et brugervenligt og effektivt website, hvor sproget er tilpasset til de respektive lande.

Dette er med til at optimere online-salget, hvilket øger indtjeningen samt aflaster kundesupporten, da budskaber og informationer fejlfrit bliver kommunikeret til websitebesøgende. Desuden giver det de besøgende et godt førstehåndsindtryk og grobund for en højere kundetilfredshed.

Hos eTranslate samarbejder vi med et bredt netværk af landets dygtigste modersmåloversættere, der har specialviden inden for turist- og rejsebranchen samt mange års oversættererfaring. Vores fagfolk garanterer, at alle oversættelser udarbejdes til perfektion uden kulturelle fejl. Vi leverer altid kvalitet til tiden inden for jeres deadline.

Oversættelser inden for rejse- og turistbranchen omfatter oversættelser af website, reklamer, markedsføringsmaterialer, turistbrochurer, rejsehåndbøger, kampagnetilbud, pressemeddelelser, forretningsdokumenter, præsentationer, flyers, lejekontrakter, rejseaftaler, anbefalinger, anmeldelser, rejseforsikringspolicer, restaurantmenuer og forretningsdokumenter.

Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid