skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Oversættelse af hjemmeside

Strandhotellet Blokhus får oversat deres hjemmeside fra dansk til engelsk for at kunne tiltrække udenlandske gæster og trænge ind på det internationale marked.

Kunden

Strandhotellet Blokhus er et eksklusivt badehotel med beliggenhed i Nordjylland ud til Vesterhavet. Hotellet er åbent for gæster helt året og har lounge, restaurant, orangeri, kursuspavillon, wellness og fitness. Strandhotellets byggeri har referencer tilbage til 1920’erne og 1930’ernes danske badehoteller og rummer de faciliteter, som forventes af et eksklusivt hotel anno 2017.

Udfordringen

Strandhotellet Blokhus har ønsket at nedbryde sprogbarrierer ved at få oversat deres website fra dansk til engelsk for at kunne tiltrække udenlandske gæster og trænge ind på det internationale marked. Der har derfor været et ønske om, at hjemmesiden skal kunne interagere med besøgende og gæster uden bekymring for misforståelser på grund af mangelfuld kommunikation. Endvidere har Strandhotellet Blokhus et ønske om, at websitet skal fremstå professionelt og troværdigt for at sikre den bedste brugeroplevelse.

Løsningen

eTranslate har leveret en professionel oversættelse fra dansk til engelsk af Strandhotellet Blokhus’ hjemmeside, hvilket har gjort det muligt at forbedre kundeoplevelsen ved at levere et værdifuldt, lokalt og relevant indhold på engelsk til internationale gæster. Til opgaven har eTranslate håndplukket en professionel oversætter med engelsk som modersmål for at sikre en fejlfri oversættelse af højeste kvalitet. Den engelske version af hjemmesiden fremstår nu troværdig og professionel og giver gæsterne en positiv oplevelse af hotellet, da kommunikationen til modtagerne er fejlfri. Med websitelokaliseringen har eTranslate hjulpet Strandhotellet Blokhus med at få større gennemslagskraft over for nye internationale gæster.