skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Oversættelse af medlemsmateriale og nyheder

Dansk Magisterforening har et løbende behov for oversættelse af materiale til intern og ekstern brug.

Kunden

Dansk Magisterforening er en demokratisk medlemsorganisation, som arbejder for at sikre gode vilkår for sine medlemmer på arbejdsmarkedet. For DM er gode vilkår lig med karriemuligheder og faglig udvikling, gode lønforhold, tryghed i ansættelsen og mulighed for at få familie- og arbejdsliv til at hænge sammen. Dansk Magisterforening har i dag over 50.000 medlemmer.

Som fagforening arbejder Dansk Magisterforening både for de kollektive og de individuelle interesser på arbejdsmarkedet. Politisk valgte medlemmer af foreningen definerer med formanden Camilla Gregersen i spidsen Dansk Magisterforenings politiske målsætninger, arbejder på at påvirke beslutningstagere og formulerer krav til de store offentlige overenskomstforhandlinger.

Udfordringen

Dansk Magisterforening har løbende brug for oversættelser af nyhedsartikler og webtekster til alle de engelsktalende medlemmer. Det er afgørende, at de sproglige deltaljer og termer for arbejdsforhold og politikkerne på det område er korrekte.

Løsningen

Dansk Magisterforenings løbende behov for oversættelser bliver alle varetaget af deres faste projektleder, som sørger for at alle projekter håndteres på den bedste og mest effektive måde. Efter at have analyseret de pågældende tekster, bliver de fejlfrit oversat af eTranslates professionelle modersmåloversættere til engelsk, så Dansk Magisterforening kan kommunikere de forskellige budskaber klart ud til målgruppen.