skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Oversættelse af interne juridiske dokumenter

Vores juridiske oversættere sikrede, at YX Erhvervs dokumenter blev oversat til det korrekte fagsprog.

Kunden

YX Erhverv er en brændstofleverandør, der har flere års erfaring med levering af energiprodukter og smøreolier til dansk erhvervsliv. En erfaring, der betyder, at der tilbydes et bredt produktsortiment, udviklet til YX Erhvervkunders behov og ønsker.

Udfordringen

YX Erhverv har et løbende behov for professionelle oversættelser af juridiske dokumenter. Disse dokumenter omhandler alt fra samtykkeerklæringer, persondataforordninger til trepartsaftaler mm. I den forbindelse har YX Erhverv valgt eTranslate som fast samarbejdspartner, hvor der kontinuerligt leveres oversættelser af høj kvalitet inden for aftalte deadlines.

Løsningen

eTranslate samarbejder med et fast team af juridiske oversættere, som sikrer, at alle YX Erhvervs dokumenter bliver oversat til et korrekt juridisk fagsprog, samtidig med at de sproglige finesser tilgodeses. Oversætterne har alle mange års erhvervserfaring. De oversætter kun til deres eget modersmål og behersker de fagsproglige og almensproglige terminologier. Derfor kan eTranslate løbende assistere YX Erhverv med deres juridiske oversættelsesopgaver til deres store tilfredshed.