skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Oversættelse af intern materiale

Udarbejdelse af synopsis og oversættelse af pressemeddelelse i forbindelse med persondataforordningen.
Hurtig levering
Kvalitetsgaranti
98% tilfredshed
28 års erfaring

Kunden

Løgismose Mejeri blev grundlagt i 1969. Mejeriet producerer mejeriprodukter i gourmetklassen. Virksomhederne Løgismose og Meyers fusionerede i 2015. De to familievirksomheder har gennem en årrække arbejdet side om side med samme mål om at bidrage til at højne niveauet af den danske madkultur. Løgismose Mejeri indgår i et familiefællesskab, der blandt andet driver kendte Delikatesser på Nordre Toldbod i København.

Udfordringen

I forbindelse med persondataforordningen havde Løgismose brug for hjælp til at få oversat en artikel, der havde at gøre med en udtalelse til pressen.

Derudover ønskede Løgismose at få oversat deres retningslinjer for informationssikkerhed fra engelsk til dansk. Samtidig havde Løgismose behov for at gøre det nemmere for deres medarbejdere at gennemgå personalepolitikken og udtrykte et ønske om, at eTranslate udarbejdede en synopsis, hvor den vigtigste essens i hvert afsnit skulle opsummeres.

Løsningen

Efter at Løgismose havde udvalgt eTranslate til at løse opgaverne, håndplukkede vi hurtigt og effektivt den bedst kvalificerede modersmålsoversætter til opgaven. Dermed blev teksten oversat til fejlfrit og flydende engelsk, og synopsen blev herefter udarbejdet korrekt. Løgismose kunne nu offentliggøre deres pressemeddelelse omkring persondataforordningen samt videregive en kort version af deres retningslinjer for informationssikkerhed til  virksomhedens medarbejdere.