skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

gennemfør projekterne med succes

Fejlfri kommunikation er en nødvendighed for at opnå succesfulde projekter.

Hos eTranslate er vi eksperter i oversættelser inden for byggeri- og anlæg, hvor fejlfri kommunikation er en nødvendighed for at undgå misforståelser. Vores oversættere er fagspecialister og behersker derfor den rette terminologi til perfektion, så intet går tabt i oversættelsesprocessen.

Byggeri er langt mere kompliceret end de fleste tror. Du kan ikke bare beslutte at bygge noget og derefter gå i gang med arbejdet. En konstruktionsproces indebærer at skabe planer og design, få juridisk tilladelse og opfylde visse regler og love, lave finansiel planlægning og meget mere.

Der er mange flere mennesker involveret i byggeriet end blot dem, der sætter de fysiske dele af en bygning sammen, og disse mennesker kan leve i eller kommer fra alle dele af verden. Når du ved det, er det nemt at se, hvordan en oversætter kan være en del af en byggeproces.

Byggebranchen består af mange forskellige mennesker med vidt forskellige jobs. Et af disse jobs er at oversætte vigtige oplysninger, så projekterne kan gennemføres med succes. Professionelle oversættelser er helt afgørende for succesen af moderne byggeri. Hvis ingen kunne forstå hinanden eller forstå planer og manualer, kunne det gå helt galt. Hele projektet kan falde fra hinanden – bogstaveligt talt.

Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger, hvor den rette oversætter håndplukkes til netop dit projekt for at sikre, at opgaven bliver varetaget af en specialist med den rette ekspertise og erfaring.

Oversættelser inden for byggeri- og anlæg omfatter oversættelser af udbudsmateriale, offentlige udbud og licitationer, byggetilbud, konstruktions- og modelbeskrivelser, arkitektur- og bygningstegninger, manualer og meget mere.

Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid