skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

opnå øget global synlighed

En appetit for succes.

Skal dine produkter sælges internationalt, er det vigtigt at kommunikere oplysningerne omkring produkterne på det enkelte lands modersmål.

I et stadig mere konkurrencepræget marked inden for fødevarer- og ernæringssektoren vil det bidrage til, at dit produkt og din virksomhed opnår øget synlighed på et globalt plan til stor gavn for jeres salg og fremtidig vækst.

Vores oversættere inden for fødevareindustrien er erfarne fagfolk. Hver eneste af dem har et indgående kendskab til fødevaresektoren. Det giver dem en unik evne til at beherske den rette terminologi, så intet går tabt i oversættelsesprocessen, hvilket hæver værdien i deres arbejde.

Vores oversættere varetager oversættelse af alt fra information omkring sundhed og sikkerhed, produktemballage og kvalitetsprocedurer til kontrakter, marketingtekster og årsrapporter.

Vores specialister inden for fødevareindustrien er professionelle og passionerede og forstår at tillægge værdi til dit brand.

Hos eTranslate ved vi, at professionel projektledelse er afgørende, når du har deadlines og budgetter, der skal imødekommes. Vores projektledere forstår at levere kvalitet til tiden og varetager altid projektet på den bedst tænkelige og mest effektive måde.

Oversættelse inden for fødevarer og ernæring omfatter oversættelse af rapporter, tekniske dataark, marketingmaterialer, e-learning-materialer, salgspræsentationer, nyhedsbreve, websites, emballage, skilte, mærkater, skilte og interstore materiale, kontrakter og menuer.

Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid