skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

kundeloyalitet er nøglen til succes

Vi tilbyder skræddersyede oversættelser til hele forsikringsbranchen.

Hos eTranslate er vi eksperter i oversættelser inden for forsikringsbranchen. Vores professionelle og dedikerede oversættere står klar til at imødekomme jeres forsikringsbehov uanset til hvilket sprog, der skal oversættes.

Inden for forsikringsbranchen er kundeloyalitet nøglen til succes, og derfor er det vigtigt at styrke kunderelationer og indgyde tillid. Dette opnås ved fejlfri og klar kommunikation, som klienten forstår og kan forholde sig til.

Ingen kunder er parate til at tro på et løfte, de ikke forstår eller er i tvivl om grundet den sproglige barriere. Professionelle oversættelser er derfor en nødvendighed inden for forsikringsbranchen.

Vi samarbejder kun med modersmåloversættere med den rette viden inden for fagområdet for at sikre, at den rette terminologi beherskes til perfektion.
Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger, hvor den rette oversætter håndplukkes til netop dit projekt for at sikre, at opgaven bliver varetaget af en specialist med den nødvendige ekspertise og erfaring.

Vi dækker oversættelse inden for alle forsikringsbranchens segmenter som fx oversættelse af forsikringspolice, kontrakter, oplysninger om forsikrede, lov & ansvar, ejendom & køretøjer, livsforsikring, sundhedsforsikring, pension, forsikringscertifikater, organisatoriske regler, bilforsikringer, ulykkesforsikringer, hus- og indboforsikringer samt ansættelseskontrakter.

Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid