skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

øg salg og markedsandele

Følg med den digitale udvikling i verden med vores tekniske sprogløsninger.

IT- & teknologibranchen er banebrydende med en endeløs strøm af innovationer i et meget konkurrencepræget marked. For at øge salg og markedsandele er teknologivirksomheder nødsaget til at udnytte de internationale vækstmuligheder.

Dine produkter og tjenester skal derfor være skræddersyede til de unikke sproglige og kulturelle behov i de pågældende lande. Som eksperter i IT- og teknologisektoren forstår eTranslate betydningen af præcise, sikre og hurtige tekniske oversættelser.

Skriftlig og mundtlig kommunikation inden for IT-sektoren er ganske teknisk.

Det kræver fagfolk, der ikke kun har de nødvendige oversættelsesfærdigheder, men også har den rette tekniske viden og erfaring på området for at kunne udføre arbejdet.

eTranslate’s oversættere er alle fuldt kvalificerede eksperter på deres fagområde, og du kan derfor være sikker på, at den rette terminologi beherskes til perfektion.

eTranslate er klar til at tilbyde en skræddersyet løsning til netop dine behov.

Oversættelser inden for IT-branchen omfatter oversættelser af ERP- & CRM-systemer, software-applikationer, multimedie, online-hjælpevejledninger, e-learning-moduler, IT-projektspecifikationer, API-dokumentation, IT–kontrakter, SLA (Service Level Agreements), hardware–manualer, kravspecifikationer og websites.

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud.

Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid