skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

kommuniker med forbrugerne på deres målsprog

Vi sikrer at dialogen og alt kreativt indhold bliver tilpasset til alle sprog.

Uanset om du er en stor medievirksomhed eller en lille lokal radiostation, kan vi give dig en overkommelig, skalerbar og samlet løsning til dine sproglige behov. Ved at bruge eTranslate som din sprogpartner kan du lade dine teams fokusere på produktion af høj kvalitet. Vi tilbyder altid en fast projektleder til at varetage hvert projekt, hvilket sikrer, at projektet varetages på den bedst tænkelige måde igennem hele processen. Ved at benytte eTranslate som din samarbejdspartner, får du gennemsigtighed i organisationens økonomiske kommunikationsforbrug.

I de seneste år er der sket en kraftig stigning i antallet af nye kommunikationskanaler, såsom smartphones, tablets, sociale medier og on-demand underholdning, og samtidig er adgangen til broadcasting services tiltaget.

Uanset om det indebærer, at man læser nyhederne på en tablet eller interagerer på de sociale medier, forventer forbrugerne at kunne finde medierne og underholdningen, som de er på udkig efter, hurtigt på deres eget sprog.

Derfor er det vigtigt for en medievirksomhed at tilbyde sin kommunikation til forbrugerne på forskellige sprog.

Vi tilbyder altid skræddersyede løsninger, hvor den rette oversætter håndplukkes til netop dit projekt for at sikre, at opgaven bliver varetaget af en specialist med den rette ekspertise og erfaring. Alle vores oversættere er fuldt kvalificerede og eksperter på deres felt, så den rette terminologi beherskes til perfektion.

Vores strenge kvalitetskrav sikrer, at hvert projekt lever op til vores høje standarder.

Oversættelser inden for medie- og underholdningsbranchen omfatter oversættelse af pressemeddelelser, website, marketingkampagner, bøger, digitalt indhold, multimedie præsentationer, brochurer, marketingmateriale, nyhedsartikler og tv- og radioprogrammer.

Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid