skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Træd ind på nye markeder og øg din kundetilgang

Øg kendskabsgraden til dit brand, service eller produkt.

Det er essentielt, at dine modtagere forstår budskabet i din kommunikation om dine produkter og serviceydelser, da det ofte har indflydelse på, hvor mange kunder du er i stand til at vinde. Ved at tilrette dine salgs- og markedsføringsmaterialer til lokalsproget kan din virksomhed komme i kontakt med potentielle kunder i hele verden.

På den måde kan du træde ind på nye markeder og få en større kundetilgang. Efter at have udvalgt på hvilke nye markeder dine produkter eller services skal tilbydes, har du brug for den rigtige samarbejdspartner til at oversætte succesfulde tekster.

Der skal tages højde for flere faktorer i forbindelse med oversættelser indenfor salg og marketing.

Effektive reklamebudskaber forholder sig ofte til en bestemt kultur- eller aldersgruppe og indeholder typisk metaforer, ordspil, slående pointer og slogans. Her kræves det naturligvis, at oversætteren er fortrolig med alle sprogets nuancer og formår at gengive et budskabs eller et slogans indhold, klarhed og effektivitet. Sådanne oversættelser med regional og lokal tilpasning kalder på en lokal-ekspert. Derfor benytter vi hos eTranslate kun oversættere, der oversætter til deres modersmål, således at du kan være sikker på, at budskabet i dit reklamemateriale er korrekt oversat og rammer målgruppen.

Oversættelser inden for salg & marketing omfatter oversættelser af hjemmesider, brochurer, print & online annoncer, e-mail-marketingkampagner, salgspræsentationer, salgsmaterialer, nyhedsbreve, pressemeddelelser, magasiner, messe- og udstillingsmaterialer, spørgeskemaer, rapporter og meget mere.

Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid