skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

opnå international succes

Gå ikke på kompromis med produktivitet og ydeevne grundet fejlkommunikation.

For virksomheder i transport- og logistikbranchen er nøglen til international succes logistikydelser, der bliver formidlet på lokalsproget.

eTranslate har erfaring i at levere professionelle oversættelser inden for transport og logistik, som hjælper internationale virksomheder med at operere succesfuldt på deres udenlandske markeder.

Fejlkommunikation på fragtmærkning kan resultere i tab af en forsendelse, specielt hvis der er tale om letfordærvelige varer, der er tidsfølsomme. I en branche, hvor tiden er vigtig og nøjagtighed er afgørende, kan eTranslate hjælpe dig med at undgå disse fejl ved at levere professionelle oversættelser af højeste kvalitet, som matcher dine transport- og logistikbehov.

Vores oversættere er alle fuldt kvalificerede eksperter på deres fagområde, hvilket sikrer, at den rette terminologi bliver behersket korrekt. Vores strenge kvalitetskrav sikrer, at projektet bliver leveret til tiden, og at oversættelsen lever op til vores høje standarder.

Oversættelser inden for transport og logistik omfatter oversættelser af tekniske manualer, fragtdokumenter, skiltning, rapporter, forhandlinger, instruktioner, registrering af dokumenter, shippingetiketter, meddelelser og webshops.

Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid