skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

Få din organisations budskab igennem

Vi har forståelse for at overholde budgetter og stor fokus på altid at levere kvalitet til tiden.

For nødhjælps- og velgørenhedsorganisationer er kommunikation yderstvigtig. Dine medlemmer, interessenter, målgrupper og nødhjælpsarbejdere skal forstå de centrale budskaber i dine kampagner. Potentielle interessenter har brug for en klar forståelse for, hvilke intentioner din organisation har med de økonomiske midler.

eTranslate’s brede samarbejde med professionelle oversættere gør det muligt for os at leve op til jeres oversættelseskrav, uanset til hvor mange og hvilke sprog, der skal oversættes.

Vi har forståelse for at overholde budgetter og fokus på altid at levere kvalitet til tiden. Derfor tilbyder vi omkostningseffektive løsninger, hvor dit projekt varetages på den mest effektive måde for at imødekomme dine sproglige behov.

Vores team af oversættere består af professionelle oversættere, som vil hjælpe dig med at få kommunikeret dit budskab og øge opmærksomheden omkring din organisations mission.

Har du en kort deadline eller et begrænset budget, vil vi bestræbe os på at finde en optimal løsning, der matcher dine multikulturelle kommunikationsbehov.

Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid