skip to Main Content
Professionel oversættelse til mere end 80 sprog.

øg salget og den fremtidige vækst

Vi tilpasser dine budskaber og markedsføring til dit forbrugermarked.

Når forbrugsvarer og produkter sælges internationalt, er det nødvendigt, at de essentielle oplysninger omkring produkterne bliver kommunikeret korrekt i hvert enkelt lands modersmål.

I et stadig mere konkurrencepræget marked inden for detail- og forbrugsvarer vil den globale synlighed af dine produkter være til stor gavn for din virksomhed og øge salget og den fremtidige vækst.

Uanset om det drejer sig om oversættelse af et produkts emballage, reklame, manual, teknisk oversættelse eller lignende har vi det nødvendige branchekendskab.

Vi opfylder din virksomheds specifikke behov på det internationale marked og vores fagspecialister er klar til at hjælpe dig med at oversætte dine produkttekster og derved øge eksponeringen af dine produkter.

Med et globalt netværk af oversættere er eTranslate i stand til at tilbyde en skræddersyet løsning, der matcher netop dit behov.

Vores oversættere er kvalificerede eksperter på deres område, og du kan derfor være sikker på, at den rette terminologi vil blive behersket til perfektion.

Rambøll Logo
Røde Kors Logo
MTHøjgaard Logo
ABB Logo
Nokia Logo
Hempel Logo
IKEA Logo
Tryg Forsikring Logo
Red Barnet Logo
IVECO Logo
Alka Logo
Codan Forsikring Logo

FAKTA

0
Års erfaring
+0
Oversættere
0%
Tilfredshed
0min
Gns. svartid